saing dr Jepun

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM…

Fuhhhhh,sedar xsedar da lame xupdate…sampai kene tegur…bulih die ckp kite ni hangat2 taik ayam…xptt2…tp nasib baek taik ayam,bulih gak basuh..klu terpijak pon,cam da biase je…hehehe..klu la bende laen..<malas nk pk>..

em..ni lah kehidupan sebagai student..nk blaja malas,bukak facebook rajin plak..naseb baek ade perkataan book kt blakang..bulih dijadikan ubat blaja..hehe..adepon dlm sbln xtulis ni,ade kunjungan seorg kawan@saing maso kecik2 dlu…saing zame skoloh rendah katekn…Dia ni belajar kt jepun skunk…area Nagaoka katenyer..satu benda yg pling respek kt die,kecek qlate..pekat supo dlu..ng sapo2 pon,bunyi qlate tok ile…hebat2, padehal dlu pon dio blaja 5 thn kat SDAR…mulo2 jupo di manchester pd 11032009…sanggup moteng klas tu sbb nok g jupo…lgpon tu first time g manchester slepas brapo bule duk d UK.

depan stadium manchester      

Advertisements

About gujit

org biase...pemerhatian dan pembacaan yg mghasilkn byk idea yg ingin dikongsi..penulisan sekadar luahan hati,yg ign dijadikan sebagai pengajaran...no offense
This entry was posted in hidup. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s